10 razloga da prestaneš gledati porniće na internetu

8 Feb

By Agron

Trenutno zaista mnogo “muškaraca” ima ovisnost o gledanju internet pornića.

Internet pornić je kurva koje izvlaći tvoje dragocjeno sjeme, tvoj testosteron, tvoju energiju, i tvoju želju da uspiješ i pokoriš.

Da malo ublažim retoriku, internet pornić ne čini tvom organizmu ništa dobro.On je poput droge.Mogućnost pristupa neograničenoj količini pornića te tjera da stalno tragaš za onim pravim.Ovo dovodi ogromne stimulacije mozga, i puštanja dopamina (droge ) u mozak (fix). Momenti nakon orgazma su kao skidanje sa droge. Nokon silne stimulacije za tvoj mozak, tvoje tijelo se jednostavno izgasi i postaneš “lijen ko govno”.Koliko si puta bio na putu da uradiš nešto, pa odlučio jednom “nabrzaka”, i za 30 minuta nisi imao motivacije nizašta?Ja već znam odgovor: puno.

Evo 10 razloga da prestaneš drkati na internet porniće

1.Internet pornić vam oduzima dragocjenu energiju-Kad odustanete od pornića i beskonačnog drkanja imate mnogo više energije i želje.Želite izaći vani i obaviti svoj posao.Želite zaraditi novac, dizati tegove, i želite izaći do lokalnog granapa i popričati sa slatkom prodavačicom.Vaša plava jaja će vas navesti da to i uradite.

2.Internet pornići mogu dovesti do problema sa erekcijom-Nastavite li ga gledati u velikoj količini neće proći dugo prije nego što postane jedino što vas može uzbuditi.Trenutno mnogo momaka u dvadesetim pa čak i tinejdžera ima problema da im otvrdne bez pornića.To ih tjera da traže još odvratnije i abnormalnije scene da zadovolje tu svoju glad.Sve dok ne dođu do toga da ih ništa sem crnca koji kara psa u bulju ne može napalit.Ovo nije šala.Nastavi sa pornićima i tebe čeka isto.

3.Internet pornić ubija želju za sexom-Zašto se mučiti u realnom svijetu kada vam internet nudi svako moguću fantaziju na dohvat ruke?Japan je zloglasan po ovom problemu.U Japanu ima čitava kultura madih momaka(biljojedi ili na eng.Herbivores) koji nemaju želju za sexom.Svi ovi momci ne žele djevojke, žele sex sa šakom ili robotom, ili ništa.Japan danas ima najniži natalitet na svijetu.Pa vi zaključite zašto?

4.Nakon prestanka drkanja na internet porniće vaš glas može postati dublji-Barem tako tvrde oni koji su imali ovaj problem i prestali.

5.Nakon što prestanete drkati na internet porniće imat će te više samokontrole i snagu volje-Ovo vam govorim iz ličnog iskustva, jednostavno se osjećate bolje, snažnije i muževnije.Potpuno suprotan osjećaj onom nakon drkanja na internet pornić.

6.Nakon što se ostavite drkanja na internet porniće vaš nivo testosterona raste-Testosteron raste kad lagano kad apstinirate od orgazma.Tokom sexualne aktivnosti on lagano raste-prije povratka u normalu.Sex sa stvarnom djevojkom povećava tvoj testosteron dok ga onaj sa šakom ispred kompjutera sa 5 otvorenih linkova smanjuje.Ne treba mi nauka da vam to kažem, to znam iz ličnog iskustva.

7.Nakon što prestanete drkati na internet porniće bit će te mirniji, racionalniji i t.s-Opet iskustvo onih koji su prošli ovaj put.

8.Postajete poželjniji ženama-Hajmo procijeniti situaciju.Šta mislite ko je ženama atraktivniji?A)lik koji troši vrijeme u mraku drkajući na beskonačne streamove pornića, završava za sat, zaspi, konačno izađe na sunce(ili ne) i ne smije pogledati žensko u oći.

IliB)Lik koji ne troši vrijeme igrajući se sam sa sobom satima, koji je pun testosterona, tako što nije rasipao dragocjeno sjeme, ima dublji glas i mogućnost da je pogleda u oći.

Lagano pitanje.

9.Manje virusa na vašem kompujteru-Većina virusa dolazi sa pornićima.Eliminirajte izvor, eliminirajte virus.

10.Ako ne vijerujete meni, uzmite riječi one gospode koji su pobijedili ovisnost na internet porniće i uživali beneficije-http://www.reuniting.info/download/pdf/0.BENEFITS.pdf

Čuvajte dragocjeno sjeme za sebe i zapamtite da pobjednici ne provode svoje vrijeme drkajući.To sam siguran.Pokušajte 30 dana i vidite rezultate.

Za kraj napomena da me možete pratiti na twitteru kao  i na facebooku(pogledajte na dnu).

 

 

Leave a comment

agronp

lifestyle blog

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.